PALVELUT
Asunnon myynti
HINNOITTELU
Oikea hinnoittelu on kiinteistönvälittäjän paras käyntikortti, sillä oikealla hinnoittelulla lopputulos on aina paras mahdollinen.

Analysoin markkinaa käymällä läpi toteutuneet kauppatilastot sekä alueen nykyisen markkinatilanteen. Hinnoittelun perustana ei koskaan ole pelkästään alueen keskineliöhinta, naapurista myydyn vastaavan kodin toteutunut kauppahinta tai tällä hetkellä myynnissä olevien kotien hinta, vaan näiden lisäksi hintapäätökseen vaikuttavat myös luonnollisesti asunnon tai kiinteistön omat ominaisuudet sekä kunto.
VIDEOESITTELYT
Videoesittely on erinomainen ja nykyaikainen tapa saada kohteelle lisäarvoa, ja suosittelenkin videoesittelyä isompiin kokonaisuuksiin sekä hieman erikoisempiin tai vaikeasti myytäviin kohteisiin. Videolla keskitytään enemmän fiiliksen luomiseen ja kohteen kohokohtiin, niihin asioihin jotka tekevät asunnostasi erityisen.

ASUNTOKUVAT JA DIGISTAILAUS

Luotan vain alan kokeneimpiin kuvaajiin sekä asuntostailaajiin. Markkinoiden laadukkaimmat asuntokuvat erottavat myynti-ilmoituksen heti muista, ja varmistavat että asuntosi parhaimmat puolet tulevat esille jo myynti-ilmoituksessa. Teen yhteistyötä myös asuntostailaajien kanssa, ja asunnot on mahdollista digistailata. Digistailauksella asunto saa uuden, raikkaan ja luonnollisen ilmeen helposti.

HINNASTO

Välityspalkkio lasketaan velattomasta kauppahinnasta ja sisältävät arvonlisäveron (24%) sekä kaikki kiinteät kulut, kuten esim. kohteen valokuvaus, markkinointi, asiakirjakulut. Ei piileviä kuluja.

Asiakkaalta ei peritä mitään kuluja, jos kohde jää myymättä.


(minimipalkkio 5000€ sis. alv)
Asunto-osakeyhtiöt
3 % sis. alv
(minimipalkkio 5000€ sis. alv)
Kiinteistöt alk
3,3 % sis. alv
Suuret erikoiskohteet, liiketilat, kiinteistökehityshankkeet sekä sijoitussalkut aina tapauskohtaisesti.
MUUT PALVELUT

OSTOTOIMEKSIANTO

Ostotoimeksiannon avulla uuden kodin etsintä on sinulle helppoa ja vaivatonta.
Ostajana määrittelet asunnon sijainnin, hinnan, koon ja muita sinulle tärkeitä ominaisuuksia ja tämän jälkeen välittäjä etsii toiveidesi mukaisen asunnon puolestasi. Ostotoimeksiannon avulla autan sinua löytämään uuden kodin, joka ei edes välttämättä ole julkisesti myynnissä. Ostotoimeksiannossa välityspalkkion maksaa myyjän sijaan ostaja. Välityspalkkio on alkaen 3,0 % velattomasta kauppahinnasta. Hinta sisältää alv. 24 %.

KAUPANVAHVISTUS

Mikäli etsit kaupanvahvistajaa, joka käy tarkasti sopimuksen läpi ja varmistaa kiinteistökaupan laillisuuden ja oikeudenmukaisuuden kaikille osapuolille, ota minuun yhteyttä.
Kaupanvahvistus voidaan järjestää pankissa kaupantekotilaisuuden yhteydessä, kotikäyntinä tai toimistollani. Toimin kaupanvahvistajana myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kaupanvahvistuksen hinta (kauppa tai muu luovutus) on Maanmittauslaitoksen määrittelemä 120,00 € (ei arvonlisäveroa).

Maanmittauslaitoksen määräämä kaupanvahvistajan tunnus: 402000/885.

MUUT ASUNTO- JA KIINTEISTÖASIAT

Autan mielelläni myös muissa asunto- ja kiinteistöasioissa.
Mikäli tarvitset konsultointiapua asunto- ja kiinteistöasioihin liittyen, voit laittaa minulle yhteydenottopyynnön tai lähettää suoraan sähköpostia osoitteeseen riina@neliotliikkuu.fi.